10 переваг тандира

Чим же такий гарний Тандир і чим він кращий за мангал або гриль

10 ОСНОВНИХ ПЕРЕВАГ ТАНДИРА

У даній статті ми постараємося відповісти, чим же такий гарний тандир і які переваги перед іншими видами обладнання він має.

Соковитість продуктів. У мангалі та грилі м'ясо швидше втрачає соковитість, за рахунок більш тривалого перебування над вугіллям. У Тандирі соковитість страви зберігається через скорочений час температурного впливу та оптимального термічного режиму у будь-якій точці всередині тандира.

Тандир готує корисну їжу. Особливий температурний режим дозволяє зберегти максимум поживних речовин та вітамінів. Тандир не дозволяє утворюватися канцерогенам, як це, наприклад, відбувається при обсмажуванні на відкритому вогні (на тому ж мангалі). Усім давно відомо, що канцерогени - джерело розвитку серйозних недуг.

Час приготування. Завдяки потужному прогріву стін Тандира продукти запікаються рівномірно та дуже швидко. Близько години потрібно на розпалювання дров. Якщо це гриби-овочі, досить 3-5 хв. Риба буде готова за 10-12 хв. Шашлик готується 10-15 хв. Тушка курки вимагатиме 25-30 хв. для готовності. Якщо Ви хочете, щоб з'явилася хрумка скоринка, Вам слід за 3-5 хвилин до готовності відкрити піддувало і ковпачок, і закони фізики вирішать це завдання за допомогою додаткової тяги повітря. На розпалювання дров перед приготуванням потрібно близько години. Тандир навіть середнього розміру дозволяє приготувати 10 шампурів найсолодшого шашлику за 10 хвилин! Відмінний результат!

Підгоряння виключено. У мангалі можливе підгорання м'яса у разі відкритого вогню. У Тандирі підгорання виключено завдяки особливій конструкції печі. Процес приготування їжі відбувається за рахунок тепловіддачі від стін Тандира, а не завдяки вогню.

Контролюй лише час запікання. При приготуванні м'яса у мангалі чи грилі необхідно постійно контролювати рівномірність запікання. У Тандирі регулювати потрібно лише час запікання, решта – турбота тандира. Ваше завдання - розташувати вугілля рівним шаром, розвісити шампура з шашликом чи іншими продуктами, закрити кришку та піддувало та знову приєднатися до друзів. Нічого крутити не треба. На те він та Тандир, щоб не відволікати вас від свята. Приготування будь-якої їжі в тандирі не становить особливих труднощів!

Готуємо за будь-якої погоди. Ви зможете готувати свої кулінарні вишукування практично за будь-якої погоди: ні холод, ні вітер не зможуть завадити прояву ваших унікальних кулінарних здібностей. Різноманітність страв. Тандир дозволяє спекти в собі майже сорок різних видів страв. У тандирі легко можна запекти рибу, м'ясо, птицю, овочі та фрукти. Така піч може легко спекти цілого гусака, а приготування окістя або курки тим більше не буде викликати особливих труднощів навіть у новачка.

Менше дрів. У мангалі дрова швидше прогоряють за рахунок вільного проходження повітря, тому їх потрібно більше. Тандир зберігає тепло, дров потрібно менше, за один розпал можна приготувати до 3 закладок шашлику. В результаті - економія часу та дров.

Термін служби необмежений. Справжній керамічний Тандир виготовляється виключно вручну та прогрівається послідовно під температурою до 1200 градусів. За належного використання термін придатності не обмежений. Чудовий подарунок для чоловіка. Мангалом на дачі вже нікого не здивуєш, це як духовка в будинку. Тандир набуває все більшої популярності і є останньою тенденцією заміської кухні. Практично кожен чоловік з радістю готує на вогні, любить соковиті запечені страви з димком і буде щасливий такому подарунку. Причому подарунку неабиякому, оригінальному та корисному!

Дивіться також іншу інформацію про тандири у рубриці "Статті"

НАША ПРОДУКЦІЯ:

ТАНДИРИ

АКСЕСУАРИ ДЛЯ ТАНДИРА

ПРОМИСЛОВІ ТАНДИРИ

МАНГАЛИ ТА ВОГНИЩА

Рекомендовані
Рекомендовані
Модули для Opencart 2, Опенкарт 3